Petra 430 vierkantAnne Marth 430

Wij zijn Petra Kerstens (1981) en Anne Marth Kuilder (1986), ontwikkelaars van We Generate Leadership en initiators van dit platform. We zijn al langer gegrepen door het generatieperspectief en ervaren ook zelf een tweeslachtige houding ten aanzien van leiderschap in organisaties. We willen tegelijkertijd graag bijdragen aan maatschappelijke vraagstukken en denken dat generatie Y de kwaliteiten heeft waar de tijd nu om vraagt. Lees meer over ons of neem contact op!

Wij werken graag samen met:

  • Talitha Muusse, zelfstandig ondernemer en spreker op terrein van duurzaamheid en generaties. Initiatiefnemer van De Energieboot.
  • Pieter van Dijk, socioloog en psychotherapeut, schrijver van het boek De Generatiecrisis, kenmerken en kansen (2010).
  • Atelier Yuri Veerman, zelfstandig kunstenaar en ontwerper en betrokken bij het actieonderzoek We Generate Leadership in 2016. Yuri maakte de afbeeldingen op deze website en ontwierp de website www.xzietwatynietziet.nl
  • Twynstra Gudde, organisatieadviesbureau voor bedrijven en organisaties in onder meer de zorg, energie, onderwijs, wonen en overheid, en onze partner in het ontwikkelen van We Generate Leadership.

ik kom er wel rechthoek